Qui som?


El Cor de Cambra InCrescendo es va fundar el setembre del 2008 de la mà d'un grup de cantaires amb una experiència considerable en altres cors de cambra. El propòsit? Interpretar i, sobretot, gaudir del cant a cappella.

 

Aquesta idea inicial ha estat el fil conductor del nostre repertori, però les nostres inquietuds musicals en han dut a introduir instruments rítmics i moviments escenogràfics que ens converteixen en un cor de cambra eclèctic.

 

Així, al nostre repertori trobareu música sacra i del Renaixement, gòspel, música tradicional africana i d'Oceania, música llatinoamericana, BSO, jazz, funky, pop-rock...

 

Els anys han passat, els cantaires han anat canviant, però el nostre concepte de cor es manté ferm.

 

Components


Sopranos

Tenors

Contralts

Baixos


El nostre director


Nascut a Tarragona l'any 1979, comença els seus estudis musicals als 8 anys al Conservatori Professional de Música de Tarragona, on estudia piano obtenint en cada curs les màximes qualificacions. Ha participat en diversos cursos i master-classes impartides pels professors Ilze Graubin, Andras Kemenes i Edith Fischer, entre molts d’altres. Finalitza el Grau Professional de Piano l'any 1998 aconseguint el Premi Extraordinari.

 

Estudia també direcció coral amb reconeguts mestres com Mireia Barrera, Xavier Puig, Fernando Marina, Alfred Cañamero, etc. Ha estat director del Cor Al.leluia de Tarragona entre 1998 i 2004, i del Cor de Cambra Kesse entre 2004 i 2008. Des del 2006 és el director del Cor Mos Cantars, i també ha assumit la direcció del Cor de Cambra inCrescendo des del 2014.

 

Realitza composicions i arranjaments propis per tal d'adaptar algunes de les obres a les característiques dels seus cors i donar-los un caràcter propi. En són especialment reconeguts els seus arranjaments sobre música gòspel, entre d'altres.